. Ma Edit napja van.
Ismét Kerekes László a dombóvári kórház élén
2012-11-21 13:40:54
Ismét Kerekes László a dombóvári kórház élén

Ismét Kerekes László a dombóvári kórház élén

Várhatóan december elsejétől ismét dr. Kerekes László töltheti be a dombóvári Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft. orvos ügyvezető igazgatói tisztjét – erről a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) döntött.

 

A dombóvári Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft. igazgatóválasztása körüli csatározások az elmúlt év végén kezdődtek, amikor dr. Kerekes László megbízatása lejárt. A helyi képviselőtestület többször is napirendre tűzte a kinevezés kérdését – a dombóvári Fidesz-frakció a karcagi dr. Nagy Mihályt támogatta, a település polgármestere és a testület két MSZP-s tagja pedig Kerekes doktor mellett tették le voksukat.

 

A hosszas huzavonának akkor lett vége, amikor a helyi Fidesz által kiszemelt, a tervek szerint másodállásban Dombóvárra járó karcagi kórházigazgató visszalépett a botrányszagú megbízástól. Ez után februárban döntött úgy a képviselő-testület, hogy dr. Schmidt László töltse be a posztot.

 

Dr. Kerekes László – akit saját szavaival élve nagyon megviseltek a történtek - kinevezésével kapcsolatban úgy nyilatkozott: munkáját onnan szeretné folytatni, ahol egy évvel ezelőtt abbahagyta.

További híreink
Házratörés vagy házkutatás?
Hétfőn reggel 9-kor megszállta az NNI a Norvég Civil Alap támogatásának elosztását lebonyolító Ökotárs Alapítvány Szerb utcai székházát.
2014-09-09 10:21:50, Hírek, Fókuszban Bővebben
Több százezres adósságot csinált a KLIK – a dombóvári polgármester fizette az iskolások testnevelés óráját
A mindenható KLIK (Klebersberg Intézményfenntartó Központ) nem csak az alkalmazottak TB-járulékáról feledkezik meg könnyen – a bérleti díjat sem szeretik kifizetni.
2014-09-06 10:11:05, Hírek, Fókuszban Bővebben
Erőszak a gólyatáborban: repülhet a HÖK vezetése is
Sajtótájékoztatót tartott az ELTE rektora csütörtök reggel. Mezey Barna elmondta, ha bebizonyosodik a HÖK vezetőségének felelőssége, ők is repülhetnek az egyetemről.
2014-09-04 10:30:09, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Fercsák Róbert elég erősen indította a kampányát augusztus elején. Meglepő levelet küldött néhány napja a baja...
Bővebben >>